Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Θαύματα της Φύσης

Η τελευταία μας αγάπη είναι το βιβλίο "Θαύματα της φύσης", ένα εκπληκτικό βιβλίο, για τα απίθανα πλάσματα και φαινόμενα του φυσικού κόσμου, που απευθύνεται σε παιδιά 3+ ετών. 


Θαύματα της Φύσης
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, τα παιδιά μαθαίνουν για τους γυρίνους και τους σπόρους, για το ταξίδι του σολομού, το τραγούδι των γρύλων, ακόμη και για τα απολιθώματα! 

Με τρόπο εύληπτο και κατανοητό, παρουσιάζεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα της οπτικής, η εμφάνιση του ουράνιου τόξου μετά τη βροχή! 

Το ξέρατε ότι τα κέρατα της αγελάδας διαφέρουν σημαντικά από τα ελαφοκέρατα; 

Ο ιππόκαμπος είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους μπαμπάδες στο ζωικό βασίλειο, καθώς είναι εκείνος που γεννάει τα μωρά ιπποκαμπάκια, αντί για τη μαμά τους. 

Ο βασιλιάς όμως των παράξενων ζώων είναι ίσως ο ορνιθόρυγχος, που έχει σώμα βίδρας, ουρά κάστορα, νηκτικές μεμβράνες και ρύγχος πάπιας, είναι δηλητηριώδης, γεννάει αβγά αλλά είναι... θηλαστικό! 


Εάν αναζητάτε ένα βιβλίο που να απευθύνεται σε μικρά παιδιά, παρέχοντας μία πανοραμική και συνάμα συνοπτική παρουσίαση για την υπέροχη φύση, τότε να το δείτε οπωσδήποτε! Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παρισιάνου.

Ενδεικτικά μπορείτε να το προμηθευτείτε από: parisianou.gr /// public.gr /// ianos.gr


_______________________________

Εάν σας άρεσε αυτή η παρουσίαση, ακολουθήστε μας στα social media για να βλέπετε κι άλλες!
_______________________________

Θαύματα της Φύσης 
Συγγραφέας: Alejandro Algarra 
Εικονογράφος: Gustavo Mazali
Μεταφράστρια: Φένια Χρανιώτη
Τίτλος πρωτοτύπου: Meravelles de la natura
Εκδότης: Παρισιάνου Α.Ε.
Σελίδες: 95
Διαστάσεις βιβλίου: 21x21 cm
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Ημερ/νία έκδοσης: 22/01/2018

Σύνοψη
Η φύση είναι εκπληκτική! Είναι γεμάτη με μυστικά και απίστευτα πράγματα. Σε αυτό το βιβλίο μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: Τι είναι ο κεραυνός; Πώς τρέφονται τα φυτά; Τι είναι το απολίθωμα; Γιατί τραγουδούν οι γρύλοι; Γιατί κάποια ζώα κοιμούνται όλο τον χειμώνα;
Θα μάθετε πάρα πολλές συναρπαστικές πληροφορίες και θα δείτε πολλές όμορφες, έγχρωμες εικόνες για το κλίμα, τη Γη, τη θάλασσα, τα φυτά και τα ζώα. Μην το χάσετε!

Disclaimer

Δεν κατέχω τα πνευματικά δικαιώματα για τις σελίδες των βιβλίων, που παρουσιάζονται σε αυτό το blog. Η παράθεση των αποσπασμάτων πραγματοποιείται σύμφωνα με το "Άρθρο 19 (Ν. 2121/ 1993): Παράθεση αποσπασμάτων", αποκλειστικά για την υποστήριξη της γνώμης μου αναφορικά με το εκάστοτε έργο. Τα αποσπάσματα που παρατίθενται συνοδεύονται πάντοτε από την ένδειξη της πηγής και των ονομάτων του δημιουργού και του εκδότη, εφόσον τα ονόματα αυτά εμφανίζονται στην πηγή. Εάν είστε κάποιος δημιουργός και επιθυμείτε την αφαίρεση του έργου σας από το blog, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. 

Διαβάστε ακόμη!

Το A book a day

Μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας και πολύ προσωπικό κόπο, είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το A book a day μετα...