Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Αν ποτέ θελήσεις να φέρεις έναν Αλιγάτορα στο Σχολείο, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!

Γιατί λέει η Μερσίνα να μην φέρουμε έναν αλιγάτορα στο σχολείο; Γιατί κάνει ζημιές!!!

Εάν σας ζητήσει ποτέ η δασκάλα να φέρετε κάτι από τη φύση στο σχολείο και να μιλήσετε γι' αυτό, υπάρχει κάτι που πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε: να ΜΗΝ φέρετε έναν αλιγάτορα! Η Μερσίνα την πάτησε και μας προειδοποιεί! 
Ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο, με σουρεαλιστική διάθεση και έντονη εικονογράφηση, που είναι πολύ διασκεδαστικό ακόμη και για πολύ μικρά παιδιά όπως ο γιος μου, που δεν πηγαίνουν ακόμη στο σχολείο. 



Αν ποτέ θελήσεις να φέρεις έναν Αλιγάτορα στο Σχολείο, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!

Οι αλιγάτορες δημιουργούν διαρκώς προβλήματα στα παιδιά. Τους μιλάνε, πετάνε αεροπλανάκια, πάνε να φάνε τους συμμαθητές σου, γεμίζουν όλο το σχολείο με τσίχλες... 

Κι επίσης, όχι μόνο σου προκαλούν άσχημα μπλεξίματα, αλλά σου τρώνε και το φαγητό στο διάλειμμα... 


Μετά από τόσες ώρες, μάλλον θα έχεις πλέον αποκαρδιωθεί και θα θέλεις απλώς να τον διώξεις... Αλλά δεν είναι απαραίτητο, γιατί μπορείς να το ξεπεράσεις και να καταφέρεις να κάνεις μια τέλεια παρουσίαση. Η Μερσίνα μπορεί να σου πει τον τρόπο!



Ενδεικτικά μπορείτε να το προμηθευτείτε από: psichogios.gr /// ianos.gr /// public.gr
___________________________

Εάν σας άρεσε αυτή η παρουσίαση, ακολουθήστε μας στα social media για να βλέπετε κι άλλες!
Instagram: @julie_vaio
___________________________

Αν ποτέ θελήσεις να φέρεις έναν Αλιγάτορα στο Σχολείο, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
Συγγραφέας: Ελίζ Πάρσλι
Εικονογράφηση: 
Ελίζ Πάρσλι
Εκδότης:
 Ψυχογιός

Μετάφραση:  Αγγελική Μόσχου
Επιμέλεια:  Κυριακή Κάσση
Σελίδες:  40
Ημ. Έκδοσης: 17/05/2018

Σύνοψη

Η δασκάλα σου δε θέλει να φέρεις έναν αλιγάτορα στο σχολείο. Ούτε εσύ το θέλεις. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.
Ένας αλιγάτορας για παρουσίαση στην τάξη ακούγεται τέλεια ιδέα. Τι θα μπορούσε να πάει άσχημα;
Η Μερσίνα είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι που θέλει να μοιραστεί κάτι στην παρουσίαση στην τάξη της που θα ξεχωρίζει από τα άλλα. Αλλά αν η δασκάλα της έχει δίκιο; Αν όντως οι αλιγάτορες είναι πρόβλημα; Ανακάλυψε πώς η Μερσίνα αποτρέπει (σχεδόν) την καταστροφή σ’ αυτή την ξεκαρδιστική ιστορία από μια πρωτοεμφανιζόμενη ταλαντούχα συγγραφέα και εικονογράφο.

_______________________________

Δείτε ακόμη:

Disclaimer
Δεν κατέχω τα πνευματικά δικαιώματα για τις σελίδες των βιβλίων, που παρουσιάζονται σε αυτό το blog. Η παράθεση των αποσπασμάτων πραγματοποιείται σύμφωνα με το "Άρθρο 19 (Ν. 2121/ 1993): Παράθεση αποσπασμάτων", αποκλειστικά για την υποστήριξη της γνώμης μου αναφορικά με το εκάστοτε έργο. Τα αποσπάσματα που παρατίθενται συνοδεύονται πάντοτε από την ένδειξη της πηγής και των ονομάτων του δημιουργού και του εκδότη, εφόσον τα ονόματα αυτά εμφανίζονται στην πηγή. Εάν είστε κάποιος δημιουργός και επιθυμείτε την αφαίρεση του έργου σας από το blog, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. 

Διαβάστε ακόμη!

Το A book a day

Μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας και πολύ προσωπικό κόπο, είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το A book a day μετα...