Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Όσα κάναμε στο "Mum bloggers' event IV" των Εκδόσεων Διόπτρα

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που συμμετείχαμε με πολλή χαρά στο τέταρτο κατά σειρά "Mum bloggers' event" που διοργάνωσαν οι Εκδόσεις Διόπτρα. Το πιο ...ζεν από αυτά. Θέλετε να δούμε πώς περάσαμε; 


Το θέμα της εκδήλωσης ήταν "ζεν", οπότε ντυθήκαμε άνετα και πήγαμε στον υπέροχο χώρο του νέου βιβλιοπωλείου Διόπτρα books & life και προετοιμαστήκαμε για ένα όμορφο απόγευμα.


Η JOIN juice bars φρόντισε να μας προσφέρει τους πιο δροσιστικούς χυμούς, η Le Petit Déjeuner γέμισε τον μπουφέ με γευστικά σνακ και τα Αβγά "Καλημέρα" Τσακίρη έφεραν τις διάσημες στη βόρεια Ελλάδα αβγοθήκες τους, που όπως πάντα αποτέλεσαν τον μεγάλο πόλο έλξης για τα παιδιά. Όσο για το face painting, ο γιος μου ήθελε να το κρατήσει δύο ημέρες, για να το δει και στον καθρέφτη του σπιτιού μας! 

Στη συνέχεια, τα παιδιά έμειναν στον κάτω χώρο για να κάνουν ασκήσεις ζεν με την παιδαγωγό - yoga couch Όλγα Αλεξίου (οι μελισσούλες και το καραβάκι ήταν με διαφορά τα highlights της βραδιάς) και οι μαμάδες πήγαμε στον επάνω χώρο, που η Coco-Mat Greece είχε φροντίσει να κάνει όσο πιο άνετο μπορούσε, ώστε να ενημερωθούμε για τις νέες κυκλοφορίες της Διόπτρας. Θα τα δούμε όλα εν καιρώ, αλλά να σας πω ότι τον Φεβρουάριο αναμένονται δύο νέες σειρές STEAM για τις οποίες είμαι ήδη τρομερά ενθουσιασμένη και ανυπόμονη, γιατί τα θέλω ΟΛΑ! Άλλωστε το ξέρετε πια νομίζω ότι τα βιβλία επιστήμης είναι η αδυναμία μου. 

Και θα μου πείτε, "καλά όλα αυτά, αλλά μια φωτογραφία γιατί δεν έβγαλες; Μέχρι και οι συγγραφείς Marina Gioti και Katerina Markadaki σας μίλησαν για τα νέα βιβλία τους!" Τι να πω; Απολογούμαι, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με τις επικείμενες κυκλοφορίες, που δεν το σκέφτηκα καν! 

Όταν τελείωσε η παρουσίαση, τα παιδιά μας ήρθαν επάνω και συνεχίσαμε με μερικές ασκήσεις yoga όλοι μαζί. Ήπιαμε από έναν χυμό ξανά, τσιμπήσαμε και μερικά σνακ και, αφού χαιρετήσαμε τις νέες μας φίλες, αποχωρήσαμε γεμάτοι χαρά. 

Η goody bag μας, εκτός από τις προσφορές των χορηγών, είχε επιπλέον και το βιβλίο "Ζεν σε δέκα λεπτά", το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Αλλά φαίνεται πως φέτος συντονιστήκαμε τέλεια με τα κορίτσια της Διόπτρας, γιατί συμπτωματικά το προηγούμενο βράδυ έψαχνα το συγκεκριμένο βιβλίο για να το αγοράσω στα αγγλικά. Όπως καταλαβαίνετε, το έχω ξεκινήσει ήδη. Και, φυσικά, δε γινόταν να φύγει και ο μικρός με άδεια χέρια. Επέλεξε το βιβλίο "Γαλιλαίος Γαλιλέι" από τη σειρά "Μικρά παιδιά με μεγάλα όνειρα", που το διαβάσαμε και είναι υπέροχο! 

Αλεξάνδρα, Γεωργία, Κάλλια, Λία, σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία!

Εάν δεν έχεις ακόμη επισκεφτεί το βιβλιοπωλείο Διόπτρα books & life, θα το βρεις στην οδό Σόλωνος 93-95, Αθήνα. Με τόσες εκδηλώσεις και εργαστήρια που ετοιμάζουν φέτος, θα είναι must προορισμός!

_______________________________

Εάν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ακολουθήστε μας στα social media!
Instagram: @julie_vaio
_______________________________

Δείτε ακόμη:

Disclaimer
Δεν κατέχω τα πνευματικά δικαιώματα για τις σελίδες των βιβλίων, που παρουσιάζονται σε αυτό το blog. Η παράθεση των αποσπασμάτων πραγματοποιείται σύμφωνα με το "Άρθρο 19 (Ν. 2121/ 1993): Παράθεση αποσπασμάτων", αποκλειστικά για την υποστήριξη της γνώμης μου αναφορικά με το εκάστοτε έργο. Τα αποσπάσματα που παρατίθενται συνοδεύονται πάντοτε από την ένδειξη της πηγής και των ονομάτων του δημιουργού και του εκδότη, εφόσον τα ονόματα αυτά εμφανίζονται στην πηγή. Εάν είστε κάποιος δημιουργός και επιθυμείτε την αφαίρεση του έργου σας από το blog, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. 

Διαβάστε ακόμη!

Το A book a day

Μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας και πολύ προσωπικό κόπο, είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το A book a day μετα...