Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ανακαλύπτω τις πόλεις του κόσμου

Ψάχνετε ένα βιβλίο Γεωγραφίας για τις χώρες; Το βιβλίο "Ανακαλύπτω τις πόλεις του κόσμου" είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Απευθύνεται σε παιδιά 5+ ετών και παρέχει ένα πλήρες πανόραμα των πιο σημαντικών πόλεων σε κάθε ήπειρο. 



Στο βιβλίο αυτό θα βρούμε την παρουσίαση 57 πόλεων από τις πέντε κατοικήσιμες ηπείρους στον πλανήτη. 

Για τις μεγαλύτερες, αφιερώνεται ένα δισέλλιδο, όπου αναφέρονται βασικά στοιχεία αλλά και σημαντικά αξιοθέατα. 

Σε άλλες περιπτώσεις, παρουσιάζονται δύο πόλεις μαζί. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται, όπως βλέπετε, στα πολιτισμικά αξιοθέατα των πόλεων. 

Αυτό που λατρεύω στο συγκεκριμένο βιβλίο είναι η υπέροχη εικονογράφησή του, με τα έντονα χρώματα και τις χαριτωμένες φιγούρες, που ωστόσο είναι αρκετά πιστό στα κτήρια που απεικονίζει. 

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Ενδεικτικά μπορείτε να το προμηθευτείτε από: public.gr   psichogios.gr
_______________________________

Εάν σας άρεσε αυτή η παρουσίαση, ακολουθήστε μας στα social media!
Instagram: @julie_vaio
_______________________________


Ανακαλύπτω τις πόλεις του κόσμου

Συγγραφέας: Συλλογικό
Μεταφραστής: Αγγελική Βασιλάκου
Εκδότης: Ψυχογιός
Ημερομηνία έκδοσης: 26/9/2019
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες: 64


Σύνοψη

Έτοιμη η βαλίτσα σου; Βιάσου, γιατί με το που θα ανοίξεις αυτό το βιβλίο, φύγαμε!
Για να οργανώσεις το ταξίδι σου και να μη χάσεις το παραμικρό, δες τους χάρτες των πόλεων και τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα που θα επισκεφτείς. Αυτός ο θαυμαστός γύρος του κόσμου κρύβει απρόσμενες εκπλήξεις...
Για παράδειγμα, ήξερες πως στο Τέμπλο Μαγιόρ της Πόλης του Μεξικού υπάρχει ένας ολόκληρος τοίχος με κρανία; Και ότι στο πάρκο Ουένο του Τόκιο μπορείς να δεις 1.000 ανθισμένες κερασιές; Θέλεις να πάρεις πρωινό στο Ναϊρόμπι με μια καμηλοπάρδαλη; Να χορέψεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο; Να πιείς το τσάι σου στο Λονδίνο; Καλό ταξίδι!
 _______________________________

Δείτε ακόμη:

Disclaimer
Δεν κατέχω τα πνευματικά δικαιώματα για τις σελίδες των βιβλίων, που παρουσιάζονται σε αυτό το blog. Η παράθεση των αποσπασμάτων πραγματοποιείται σύμφωνα με το "Άρθρο 19 (Ν. 2121/ 1993): Παράθεση αποσπασμάτων", αποκλειστικά για την υποστήριξη της γνώμης μου αναφορικά με το εκάστοτε έργο. Τα αποσπάσματα που παρατίθενται συνοδεύονται πάντοτε από την ένδειξη της πηγής και των ονομάτων του δημιουργού και του εκδότη, εφόσον τα ονόματα αυτά εμφανίζονται στην πηγή. Εάν είστε κάποιος δημιουργός και επιθυμείτε την αφαίρεση του έργου σας από το blog, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. 

Διαβάστε ακόμη!

Το A book a day

Μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας και πολύ προσωπικό κόπο, είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το A book a day μετα...